Meer resultaten voor Taxi brasschaat

   
 
Taxi brasschaat
 
taxi antwerpen Bel ons 0471220045 om taxi in antwerpen te bestellen.
Brasschaat Taxi BVBA uit Brasschaat Ingelicht.
taxi zaventem, taxi dienst, taxibusje, minibusjes, airport taxi, taxi luchthaven. Taxi's' in Brasschaat. Taxi's' in Antwerpen. Routebeschrijving naar Brasschaat Taxi BVBA. Routebeschrijving starten vanaf deze locatie.: Lees ook over: Afvallen en dieet Baby en kind Bouwen en verbouwen Gezondheid Lifestyle Reizen Sport en fitness.
taxivervoer, vergunning Gemeente Brasschaat.
Wil je een taxidienst aanbieden in Brasschaat, dan heb je een vergunning nodig. Die is vijf jaar geldig. Je kan een bestaande vergunning en de bijhorende tarieven hernieuwen en/of wijzigen. De vergunning wordt alleen toegekend aan een natuurlijke of rechtspersoon die eigenaar is van de voertuigen via aankoop of leasing. De vergunning is persoonlijk en niet overdraagbaar. de taxidienst beschikt over minstens 1 voertuig.; het voertuig is geschikt voor het vervoer van maximaal negen personen, bestuurder inbegrepen.; het voertuig wordt ter beschikking gesteld op een vaste standplaats op de openbare weg of andere private plek.; het voertuig wordt in zijn geheel ingezet als taxi.;
Home VHF Taxi Brasschaat.
Persoonlijk; we rijden altijd speciaal voor u. Lees meer over bezorgen. Waarom VHF Taxi Brasschaat? De beste manier om je. bestemming te bereiken. Lees meer over de diensten van VHF Taxi. Taxi reclame zorgt er voor dat uw merk wordt gezien in Vlaanderen.
Brasschaat Taxi draagt stuur over aan Gele Taxi kmo-insider.
Brasschaat Taxi draagt stuur over aan Gele Taxi. Marc Bours, zaakvoerder van Brasschaat Taxi draagt na meer dan 50 jaar het stuur van zijn taxibedrijf over aan Gele Taxi. Gele Taxi is als Autocars Peltax al meer dan 75 jaar actief in personenvervoer en breidde zijn activiteiten twee jaar geleden uit met de pijler Gele Taxi.
Brasschaat Taxi geeft het roer uit handen Borsbeek Gazet van Antwerpen.
Volgens Frank Pellegroms betekent de overname van Brasschaat Taxi een sterke meerwaarde voor het bedrijf. Brasschaat" Taxi is immers een begrip in de regio Brasschaat en omstreken met een vast clienteel door de jaren heen opgebouwd, zegt Pellegroms. Gele taxi is momenteel in het bezit van 10 wagens.
Gele Taxi neemt Brasschaat Taxi over Made in Antwerpen.
Gele Taxi uit Borsbeek heeft Brasschaat Taxi overgenomen. Marc Bours van Brasschaat Taxi was na al die jaren aan een verdiend pensioen toe. Gele Taxi breidt op die manier zijn vloot aan autos verder uit. Brasschaat Taxi was met zijn vijf wagens een vertrouwde aanblik in de brede regio van Schilde, s Gravenwezel en Brasschaat.
Taxi Brasschaat Global taxi Bel: 03/ 236 38 38 Luchthavenvervoer.
global-taxi-antwerpen.be Taxi Brasschaat. Taxi Brasschaat nodig? Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in Brasschaat of omgeving? Dan zit je hier goed! Global Taxi Brasschaat staat garant voor de beste service, scherpste prijzen, ervaren chauffeurs en comfortable voertuigen. Heeft u een taxi nodig?
Luchthavenvervoer Brasschaat Taxi naar alle luchthavens.
brasschaat te koop, brasschaat gemeentehuis, brasschaat winterdorp, brasschaat nieuws, brasschaat winterdorp 2016, gemeente brasschaat dienst bevolking, gemeente brasschaat afspraak, gemeente brasschaat vacatures. Taxi Luchthaven vanuit Brasschaat en omgeving. Natuurlijk hebben wij niet enkel klanten uit Brasschaat, In het noordwesten van de provincie Antwerpen, tussen de stad Antwerpen, Kapellen, Wuustwezel, Brecht, Schilde en Schoten ligt de gemeente Brasschaat.

Contacteer ons