Resultaten voor TAXI GENT

   
 
TAXI GENT
 
Taxi Gent Luchthavenvervoer Zaventem Brussel Charleroi.
Goedkoop Luchthavenvervoer met vaste prijzen. Deur tot deur service. Taxi Gent Airport Taxis 2017-04-27T2129360000. Onzs bedrijf met een uitgebreide wagenpark en chauffeurs met jarenlange ervaring bieden u goedkoop luchthavenvervoer aan. Op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Onze chauffeurs beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee zij u in alle comfort kunnen vervoeren. Heeft u een taxi nodig in Gent? In dat geval kan u beroep doen op Airport Taxis. Onze expertise is gericht op luchthavenvervoer voor geheel Belgiƫ. Wij zorgen voor uw transport en dit voor zowel nationale als internationale bestemmingen. Airport Taxis is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer.
Alternatief voor Uber gratis taxi-app brengt je thuis op ou. Gent Het Nieuwsblad.
Wie morgenvroeg veilig wil thuis geraken kan een beroep doen op Pick Me Up. De gratis app laat je toe in Gent snel en veilig een taxi te bestellen en is een alternatief voor het onwettige Uber. Sander Luyten en Anneke Coppens. Lees meer in De Gentenaar van woensdag 31 december. Voor het eerst supporter veroordeeld voor racisme. Asiel houdt tijdelijk alle konijnen bij zodat ze niet op het kerstmenu belanden.
Home.
Zend ons een e-mail. Gentse Taxi Luchthavenvervoer Goederentransport ChronoSprint. Onze jarenlange ervaring en ideale ligging zorgt ervoor dat we overal in het Gentse stipt en snel ter plaatse zijn. De voertuigen in ons wagenpark stralen comfort en luxe uit en zijn ons visitekaartje van wat u van een professioneel bedrijf verlangt. Wij staan garant om voor elke klant of bedrijf vervoer op maat aan te bieden met steeds de beste service. Onze vriendelijke dispatch beantwoord graag uw vragen met wensen en behoeften 09 / 227.27.27.
Taxi 222 Gent DBS Media.
DBS Media heeft de visie om marktleider te worden voor online oplossingen voor bedrijven in Vlaanderen. Dit aan correcte en transparante prijzen. Bomastraat 12A 9000 Gent. 32 09 224 26 18. Copyright DBS Capital BVBA. Wij reageren binnen de 24h00. Hoe kunnen wij u helpen?
TAXI KIMART 09 220 08 88 CLOSE THE PAST OPEN THE FUTURE WITH US! tel. 0472222224.
CLOSE THE PAST OPEN THE FUTURE WITH US! CLOSE THE PAST OPEN THE FUTURE WITH US! Taxi KIMART e-mail taxikimart@hotmail.com. Bestel Taxi GSM 32 472 22 22 24. 32 9 220 08 88. Welkome in Taxi KimART. Welkom bij Gent-TAXI KIMART! Het meest stijlvolle en voordeligste taxibedrijf in Gent en omstreken. We staan 24h/24h 7d/7d voor u klaar. 32 9 220 08 88. U kan bij ons terecht voor. Zakelijk en business vervoer. VIP en limo vervoer. Gent-TAXI KIMART staat in voor al uw spoedbestellingen gans Europa.
Taxi Gent taxi luchthaven luchthavenvervoer Gent Taxi Didier.
Taxi Gent taxi luchthaven luchthavenvervoer Gent. Taxi Gent Didier is ook te vinden op www.taxibedrijf-info.be. Naar stad taxi Gent gaan. Van harte welkom op de website van Taxi Gent Didier uw betrouwbare taximan uit het Oost-Vlaamse Sint-Amandsberg met standplaats station Gent St-Pieters. Van hieruit voeren wij alle ritten uit in de regio rond Gent taxi luchthaven Didier overal in Gent binnen kwartier dus vlotte en veilige service met leuke babbel ook ritten doorheen heel Belgiƫ en zelfs Europa.
Hendriks Taxi Gent NV BE 0454.060.265 Gent.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Ottergemsesteenweg-Zuid 680. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Taxi Hendriks Gent NV. Rechtsvorm Privaatrechtelijke naamloze vennootschap. Met een login ziet u de juridische toestand van de onderneming. Met een login ziet u de personeelsklasse.
Taxi luchthaven en evenementenvervoer met snelle service. Taxi Willy.
0472/90 08 00 0475/82 55 10. Taxi luchthaven en evenementenvervoer met snelle service. Snel en veilig naar uw bestemming. Sinds 1980 kunt u bij Taxi Willy terecht voor diverse taxidiensten. Personenvervoer // Toeristische trips // Evenementenvervoer // Luchthavenvervoer. Wij brengen u steeds veilig van en naar uw bestemming. Voor bedrijfsvervoer worden de zakenmensen door ons opgehaald aan de luchthaven zeehaven of aan het station en dit overal in Europa. Bij reservatie geeft u steeds de plaats van ophaling mee. Op de afgesproken plaats wachten wij de persoon op met een naambordje.
Express Taxi Gent.

Contacteer ons